en dag mindre

Nu har det gått en dag närmare tills jag flyttar in i lägenhetenn =) Mitt ex får ajg väl säga då.. det känns lite konstigt att säga så.. det känns liksom lite overkligt.. Har åkt till sina föräldrar i Jylland och ska bo där i en månad och det känns faktiskt verkligen skönt att slippa vara runt honom..

Arg

Jag blir så arg ibland när någon provocerar mig, och det är precis vad som hänt av en person jag tyckte välidgt mycket om, Personen ifråga har jag kan man säga ett speciellt förjållande till. Vi var först väldigt bra vänner och sen hände det att vi fick känslor för varandra vilket ledde till både det ena och det andra dock hade jag pojkvän. Så det blev inte så väldigt mycket...Men resultatet blev att vi sårade varandra mycket fram och tillbaka. Jag e singel nu, men det vet han inte om för att jag får aldrig chansen att prata med honom om det..
Ivarje fall så träffade jag honom för 2 veckor sen då vi kysste varandra. Men nu när vi träffade i lördags total ignorerade han mig och gjorde sig verkligen bemärkt til mig hur mycket han inte ville prata med mig eller vara i närheten. Han blir så när han e med sina "coola" polare. Han beter sig som en j-la fjortis och jag blir så förbannad på honom!!!!!!!!!!!!!

Bulletproof


thåström

Vilken asbra konsert...lätt malmöfestivalens bästa konsert.. han spelade president sången och mur sången.. Han är så fantastisk!! Sen såg jag The Sounds också... Maja e ju helt  as cool! She rules very much!

Nä nu ska jag ut och spana på tapeter!

Stockholmssången


Simon Norrsveden.. I love you! + A Camp

Var och kollade på Simon Norrsveden igår.. shit vad han var bra.. Han spelade inne på Debaser och där var inte så mycket folk så att jag stod typ längst fram och lyssnade.. ska köpa hans skiva på Itunes..
Sen så såg vi A Camp dom var så socker söta.. Men deras nya låtar hade kunnat vara lite med "svängiga" Men dom är ju ett band i världsklass ju!
Undrar vilket band som är dyrast på Malmö festivalen i år.. Någon som vet?

Situation Nu

Jenny ringde mig imorse det var härligt att prata med henne! Nu känner jag mig inte så ensam infor flytten när jag har ¨mina vänner så när mig och som stöttar mig. Det känns lite jobbigt att man måste vara stark hela tiden måste se in framtiden hela tiden, därför är det så skönt när en som Jenny rniger och verkligen pushar en och då vet man att det kommer att gå! Tack! Eller när man går in på Fejjan så är det så många som "gillar" det och skriver kommentarer i fältet det bli man glad av! Jag säger inte att gräset är grönare på andra sidan utan att jag behöver inspiration! Annars kommer jag att bli alltför deprimerad.

Jag längtar verkligen att få flytta in i min 20 tals lägenhet. Det kommer att bli så mysigt.. jag önskade att tiden kunde gå lite snabbare.

Och du, jag har tänkt på dig hela dagen det känns lite extra mycket idag kanske därför jag är lite nere..

Jag fick den!!!!

Jag fick lägenheten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Den är inflyttningsklar om en månad ca!!!  Härligt härligt..

Oj oj alla saker jag måste köpa det blir helt galet..

JohnOssi


JohnOssi!

vi såg Johnossi igår!!!! Dom är inget favorit band, men dom är väldigt bra! Gillar 18 karats of gold.. visar ett smakprov!
Ikväll blir det Simon Norrsveden!!!! och A Camp!!!!!!!!!!!!!!! Det ska bli bra!

To be gone- Anna Ternheim


Denna jackan har lyckats köpa!! Assnygg!


Banddam ring!

Jag sitter och väntar på att min bankdam ska ringa tillbaka och säga att jag får låna pengar!!! hoppas hoppas!! Så ring NU! tycker jag.. Jag får för övrigt lägenheten! för 750! sen e den min så nu ska bara min bankdam ringa tillbaka!

Markus+Anna+BobHund=Sant

Gud vilken vild festival helg det har varit!!!!
I lördags så var jag och såg Markus Krunegård han var som vanligt helt underbar!! vampyr är bäst!!!
Sen festade jag ju hela natten typ..
Söndag så var jag och kollade på lägenheter!.. Och jag måste säga att jag är kär!!!! i en underbar lägenhet med en underbar gård!!.. Jag vill flytta in redan imorgon!! Men måste fixa tapeterna först dock.. Har försökt att ringa min bank dam, men nej.. Men försöker sen igen..
I varje fall så såg jag Anna Ternheim på kvällen shit vad hon e sjukt bra!!! Sen såg vi också Bob Hund och dom äger live!!!!
Nu e jag i varje fall trött, ska se johnussi senare ikväll och Anna Jærvinen.. Det blirkul!

EMBASSY!

Var och kollade på embassy igår på malmö festivalen.. Fy vad tråkiga dom är live!!!! Dom är helt okej annars men man blir så uttråkad när man ser dom live.. =( tråkigt men så e det..

tänkte dra och titta på en jacka på HM nu.. får se om jag vill ha den..

Ikväll är det Markus Krunegård som gäller LOVE YOU!


Kollade

Jag var och kollade på en lägenhet igår ju! Men den var inte så jätte fin... För det första var den jätte fult möblerad sen så var den i ganska sjaskigt skick.. Men dock var den billig och låg fint... Jag ska kolla på 3 lägenheter till nu i helgen så får vi se.. Jag tror det blir väldigt spännande =) Efter det måste jag ju bestämma mig.. Min smärtgräns har jag höjt till 800 000 nu..  =/

Flyga Drake

Denna filmen handlar om två pojkar som växer upp i ett fredligt Kabul. När pojkarna är i 10 års åldern kommer ryssarna in och vill överta makten.

Av dom två pojkarna är en av dom rik och den andra fattig. Detta slutar med att pojken vars familj har pengar flyr till USA.
Många år senare så blir den rika pojken som nu är vuxen uppringd av en gammal vän till pappan och det som han berättar gör att han måste åka tillbaka till Kabul och rätta upp på det som gått fel.

Filmen skildrar ett krigs härjat Afghanistan som har gått ifrån ett fredligt land till ett krigshärjat land med talibaner som gjort uppror och där det inte existerar Demokrati överhuvudtaget. Skillnaden melaln fattig och rik.


Filmen var väldigt bra och sorglig =( Den får *****

Banken gick bra!

Det gick jätte bra på banken igår! Jag får låna det jag behöver nu ska jag bara hitta rätt lägenhet!!!!
Ska ju som sagt på visning idag så vi får se vad som händer.

Bra shit!


Vad ska man ha jacka i vinter?



Denna kommer ifrån ASOS.com

Håll tummarna!

Håll tummarna för mig idag! Jag ska nämligen till banken med mina föräldrar och diskutera ett eventuellt lån till min blivande lägenhet!

Den jag hadekollat på först hade gått s¨mycket i pris att jag droppade den, för att det var den bara inte värd.
Den lägenheten jag kollat på nu är ca 5kvm mindre och förhoppnigsvis 75000 billigare... Det är visning imorgon kl 17.00!!!


DYR DYR DYR!

Vad händer? Lägenheten har stigit till 730 000 hur kan detta hända?

Nu händer det grejer..

Jag ska boka möte med banken nu så att vi träffas klockan 2 och jag har mina föräldrar med i deras bank!! Jag kommer ju garanterat att få låna då.. =) Andra saken som gör mig glad är att lägenheten fortfarande är förhållandeviss billig! Den har bara gått upp 10000 efter att jag pratat med mäklaren igår ! Hoppas hoppas att den inte går upp mycket mer!

Nästa sak bra sak är att jag pratade med min sambo igår om att flytta isär och han visade sig ta det väldigt lugnt med det.. Han kände också att han behövde en spark i baken och behövde vakna upp. Ni kan tro att jag var nervös, men jag klarade det och det kändes såå skönt efteråt! Men vi pratade om att flytta isär och ta en paus, men vi kommer väl fortfarande att hålla kontakten.. eller?

Länge leve ärligheten!

Confessions of a shopalholic.

Romantisk komedi.

Handlar om en ung tjej som jobbar som journalist på en urtråkig tidning som handlar om gartneri. Hennes dröm är att få jobba på en mode tidning som heter Adlette. Hennes stora problem här i livet är att hon är shopaholic och spenderar nästan hela sin fria tid med att shoppa på reor och dyra märken.

Hon har dragit på sig så stora skulder att hon nu har fått problem med att betala tilbaka och en "debt collector" är efter henne hack i häl för att införskaffa pengarna. Hon (Rebecka) hittar på ursäkt efter ursäkt tills det hela går helt galet!

Vad är en äkta tjej film utan romantik?
Självklart finns det romantik i denna film.. Han verkar i början väldigt tråkig, men visar sig snart vara alldeles alldeles underbar..

Filmen får 3 ***

Den är inte jätte bra, men söt och gör en på glatt humör!

ont i tanden..

Jag har ont i min käft.. Problemet är att en visdomstand håller på at växa ut och halva min kind har svullnat upp =( Mindre trevligt.. När jag vaknade imorse var jag också förkyld.. ville stanna hemmma, men som en godtrogen svensk så går man på jobb. När jag så kommer på jobb så visar det sig att min kollega är sjuk =( Ball! eh nej.

Borgen

Jag är så glad! Mina föräldrar sa att dom går i borgen för mig så att jag kan få ett lån i banken så att jag kan få min fina lägenhet!!!!!!!!!!! Åååhh jag är så glad tack pappi unt mutti! Tänker på den hela tiden så det känns redan som om jag bor där =) Nu på sommaren kommer den att vara så perfekt precis vid havet!

Dagens "ska ha"



Detta ska du ha i höst en Silkesblus!

Förlåt mig och låt oss gå vidare tillsammans.


Risig

Åh jag känner mig så risig.. Det värker i kroppen, men jag vet inte om det ä för att jag tränade igår.. ojojoj också så ska jag jobba imorgon-Jag börjar 05.45 Hur ska det nu gå då? Det blir soffan ikväll.. måste vara pigg imorgon då det blir en låång dag.. âr hemma vid sex på kvällen ska då bara var hemma. Kanske beställa en pizza?? eller god pasta.. Får se vad det blir..

Musik man blir glad av!


Chip chop

Detta har nog varit den längsta och den tråkigaste eftermiddagen någonsin känns som om den aldrig tar slut, men snart är den slut =) och jag kan gå hem ifrån arbete. I varje fall så ska jag gå och träna alldeles strax och köra styrka idag tänkte jag samt att springa lite..

Jag är irreterad på min bank för att jag går fortfarande och väntar på om jag kan få ett lånelöfte eller inte..

Hallå svara mig då för sjutton!!

Dagens "vill ha"

Denna kommer ifrån Urban Outfitters

Denna söta tröja kommer ifrån Nelly.se

Lägenhet

Jag kollade på lägenheten igår! Jätte jätte fin, där kände jag mig alldeles trygg och kände att jag skulle kunna klara mig själv. Jag fick mycket styrka och känner att jag KAN klara detta.. Nu ska lånet i banken bara bli godkänt..
Priset ligger på 595000 som utropspris, jag tänker bjuda upp till 700 000 så jag kryssar mina fingrar och hoppas för att jag behöver detta för min egen skull.

Lägenhet

Har hittat en ganska perfekt lägenhet... en 1:a på 32kvm. Som är välidgt nyrenoverad. Jag kommer också antagligen att få lån i banken.. Men HUR går jag vidare och gör slut med min pojkvän? Jag behöver styrka jag behöver mina vänner mer än någonsin nu..

Jag har det bra

Jag har det bra även om min kropp bara tänker orena tankar om dig och hur mycket den vill ha dig. Vi kommer att få det så skönt när vi äntligen ses...

ja ja

Börjar dagen med att tåget är försenat!!!!!!! och bara 20 min och då får man ingen gratis biljett!!!!  =(=(
I varje fall hade jag en bra dag igår efter jobbet då jag först gick och tränade härlig styrka och la på vikter =) . Efter det så gick jag hem till mina föräldrar och letade musik på mtv. Deras egna shower spelar sjukt bra musik och du kan hitta många okända band som knappt existerar på Youtube. Varje fall så hittade lite spännade musik som jag ska lyssna igenom den kommande veckan!

Idag kanske jag ska gå på bio-Sommar med Göran, den ska vara väldigt rolig..

jag blir knäpp på Adobe!!!

Varför ska dom vara så fattiga att man inte ska kunna kopiera en simpel liten text utan att bli galen för att man inte har lyx adobe??? aaaahhh

När jag letade musik igår hittade jag denna- Den är grymt skön


Up and Away!

Slutar jobb nu... Ska iväg och träna!!! Ett styrker pass med mage och armar... Shiiiit vad synd med min svacka i mars-april annars hade jag en så snygg kropp just nu..... Men jag kämpar!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ska äta lite frukt nu som jag kan ge mig lite energi..

Dagens " vill ha"

Vilken är egentligen snyggast??


Åh Markus! Vi ses på Malmö festivalen.


Älskar - Älskar inte

Äntligen fick vi prata, jag vet jag har knäpp
men jag hoppas att du kan se igenom det och se på mig som den du en gång lärde känna och som du blev nära vän med. Kanske min ursäkt för vad jag gjorde inte var tillräckligt stark men kan du se att jag var sårad? Kan du se det från min sida? Jag var desperat jag tänkte att nu får det bära eller brista för att jag orkar inte mer.

Det brast mellan oss, men inte det kan hindra vår kemi mellan oss och sakta dras vi mot varandra igen.

Jag hatar att du lägger ord min mun och att du ser igenom mig, men det är också därför jag älskar dig för att du vet hur jag tänker.


RSS 2.0